Gebze Belediyesi İşbirliğiyle Silvan'a Büyük Yatırım

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinin 5 mahallesine Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Kocaeli Gebze Belediyesi'nin katkılarıyla spor kompleksi kurulacak.

banner279
09 Aralık 2016 Cuma 19:33
Gebze Belediyesi İşbirliğiyle Silvan'a Büyük Yatırım

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Silvan İlçe Belediyesi, 5 mahalleye, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Kocaeli Gebze Belediyesinin katkılarıyla spor kompleksi kurulması için çalışma başlattı. 

KHK ile Silvan Belediyesi Başkan vekilliğine görevlendirilen Kaymakam Murat Kütük, "Kocaeli Gebze Belediyesinin Projesini desteklemiş olduğu spor kompleksleri, Spor Toto Teşkilat Başkanlığıyla 1 milyon 524 bin 165 lira sponsorluk sözleşmesini iki taraf olarak imzaladık. 

3 Adet basketbol, voleybol 2 Adet halı saha, kompleksleri olmak üzere 5 mahallemize spor tesislerini kazandırmak için çalışmalarımızı başlattık. Yapılacak olan bu spor kompleksleri ile gençlerin eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde yaşam kalitesini arttırmayı, gençleri ilgi duydukları alanlar doğrultusunda yönlendirmeyi, ufuklarını genişletmeyi, sosyal ve nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamayı hedefliyoruz" dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Belediyecilik Tecrübelerini Paylaşmak İçin Silvan'da Görevlendirilmişti. 

Adnan Köşker Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı Meclis Salonunda Yapılan Yılın Son Meclis Toplantısın'da Silvan Belediyesini Kardeş Belediye Olarak Önermiş ve Kabul edilmişti.

Toplantı Sonun'da Başkan Adnan Köşker İç İşleri Bakanlığı tarafından Silvan Belediyesi’ne danışman olarak görevlendirildiğinden duyduğu onuru dile getirdi. “İç İşleri Bakanlığı tarafından Silvan Belediyesinde görevlendirilmekten gurur duydum. Bu kutsal görevi bizlere layık gördükleri için de ayrıca gururluyuz. Memleketimizin her yerinde görev yapmaya hazırız. Bu görev bizim için bir şereftir. Misakı Milli sınırları dahilinde her yer bizim memleketimiz. Artık Silvan Gebze’nin kardeş belediyesi ve bizlerde bu belediyemiz için elimizden ne geliyorsa yapacağız” Şeklinde Açıklama yapmıştı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287