Şehit olan güvenlik korucusu defnedildi

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan güvenlik korucusu Abdulkadir Bekler’in naaşı defnedildi. Terör örgütü PKK mensuplarınca, dün Silvan ilçesi Çardak ve Susuz köyleri arasında yol güvenliğini...

banner279
29 Kasım 2016 Salı 14:40
Şehit olan güvenlik korucusu defnedildi

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan güvenlik korucusu Abdulkadir Bekler’in naaşı defnedildi.


Terör örgütü PKK mensuplarınca, dün Silvan ilçesi Çardak ve Susuz köyleri arasında yol güvenliğini sağlayan koruculara uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu şehit olan güvenlik korucusu Abdulkadir Beklek’in naaşı, Diyarbakır 7’nci Kolordu Komutanlığı’nda düzenlenen törenin ardından Çardak köyüne getirildi. Şehidin naaşı, köy meydanında İlçe Müftüsü Hüseyin Özdemir tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından ağıtlar eşliğinde köy mezarlığına defnedildi.Cenazeye, İlçe Kaymakamı Murat Kütük, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.Bekler’in 4 çocuk babası olduğu öğrenildi.
 

Son Güncelleme: 29.11.2016 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280