Alman Savunma Bakanı Leyen ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, NATO Savunma Bakanları toplantısında katılmak üzere geldiği Brüksel’de Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen ile bir araya geldi. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Brüksel’de NATO Savunma Bakanları...

banner279
26 Ekim 2016 Çarşamba 16:12
Alman Savunma Bakanı Leyen ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, NATO Savunma Bakanları toplantısında katılmak üzere geldiği Brüksel’de Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen ile bir araya geldi.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Brüksel’de NATO Savunma Bakanları Toplantısı’na katılıyor. Toplantı öncesi ikili görüşme gerçekleştirme fırsatı bulan Bakan Işık, Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen ile bir araya geldi. Bakan Işık, toplantı öncesinde de ABD Savunma Bakanı Ash Carter ve Fransa Savunma Bakanı Jean, Jean Le Drian ile görüşmüştü.
(İHA)

Son Güncelleme: 26.10.2016 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287