Bahreyn’de hapishaneye baskın

Bahreyn’de bir hapishaneye baskın düzenleyen silahlı saldırganlar, bir polis memurunu öldürdü. Baskın esnasında terör suçlarından hüküm giyen bazı tutuklular da kaçtı.

banner279
01 Ocak 2017 Pazar 14:55
Bahreyn’de hapishaneye baskın

Bahreyn’de hapishaneye baskın

Bahreyn’de bir hapishaneye baskın düzenleyen silahlı saldırganlar, bir polis memurunu öldürdü. Baskın esnasında terör suçlarından hüküm giyen bazı tutuklular da kaçtı.Bahreyn’de bulunan bir hapishaneye silahlı kişiler tarafından saldırı gerçekleştirildi. İçişleri Bakanlığı olayla ilgili açıklamasında, saldırganların bir polis memurunu öldürdüğünü bildirirken bazı tutukluların da kaçtığını duyurdu. Açıklamada,“Hapishane ve rehabilitasyon merkezine yönelik silahlı saldırı Abdulsalam Saif’in ölümü ve terör saldırılarından mahkum edilen tutukluların kaçması ile sonuçlandı” denildi.

Son Güncelleme: 01.01.2017 15:34
Anahtar Kelimeler:
BaskınHapishaneBahreyn
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280