Bakanlar Işık ve Avcı, Aliyev ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Bakü’de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. Azerbaycan Uluslararası Savunma Fuarı ADEX-2016’ya katılan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Bakü’de...

banner279
27 Eylül 2016 Salı 15:22
Bakanlar Işık ve Avcı, Aliyev ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Bakü’de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü.
Azerbaycan Uluslararası Savunma Fuarı ADEX-2016’ya katılan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Bakü’de ikili temaslarda bulunma fırsatı da elde etti. Işık, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığında gerçekleştirilen görüşmede iki ülke ilişkileri ele alındı.

BAKAN AVCI DA GÖRÜŞTÜ
Temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığında gerçekleştirilen görüşmede iki ülke ilişkilerin ele alındığı öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287