Başika’da çatışmalar sürüyor

Irak’ta Başika kasabasında tamamen kontrolü ele geçiren Peşmerge güçleri ile terör örgütü DEAŞ arasındaki sokak çatışmaları sürüyor. Peşmerge güçleri Pazartesi günü Başika’yı DEAŞ’tan temizlemek için operasyon başlatmış,...

banner279
09 Kasım 2016 Çarşamba 18:03
Başika’da çatışmalar sürüyor
Irak’ta Başika kasabasında tamamen kontrolü ele geçiren Peşmerge güçleri ile terör örgütü DEAŞ arasındaki sokak çatışmaları sürüyor.
Peşmerge güçleri Pazartesi günü Başika’yı DEAŞ’tan temizlemek için operasyon başlatmış, dün de kasabanın DEAŞ’tan temizlendiği ifade edilmişti. Peşmerge güçleri, kasabada kontrolü sağlasa da Peşmerge güçleri ile DEAŞ militanları arasında sokak çatışmaları sürüyor. Bölgeden yoğun dumanlar yükselirken, operasyon kent merkezinde sürüyor. Yaşanan çatışmalarda yaralanan Peşmerge güçleri için bölgeye ambulanslar sevk ediliyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 09.11.2016 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287