Hollande: Eğer ABD geride kalmak isterse...

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, AB liderlerinin Bratistava’da gerçekleştirdiği toplantı öncesinde yaptığı açıklamada, “Eğer ABD geride kalmak isterse, Avrupa’nın kendini savunacağını herkes bilsin” dedi. AB liderleri, birliğin...

banner279
16 Eylül 2016 Cuma 12:30
Hollande: Eğer ABD geride kalmak isterse...
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, AB liderlerinin Bratistava’da gerçekleştirdiği toplantı öncesinde yaptığı açıklamada, “Eğer ABD geride kalmak isterse, Avrupa’nın kendini savunacağını herkes bilsin” dedi.
AB liderleri, birliğin geleceğini ele almak üzere Slovakya’nın başkenti Bratislava’da İngiltere olmadan bir araya geliyor. Toplantı öncesinde açıklama yapan Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, “Fransa olarak Avrupa savunması konusunda önemli çaba sarf ediyoruz. Ancak bunu tek başımıza yapamayız ve yapmak da istemiyoruz” dedi. Fransa’nın Avrupa’nın güvenliğini sağlamak için ortakları ile çalışmak istediğine vurgu yapan Hollande, aynı zamanda Avrupa’nın kendi ayakları üzerinde durmaya hazır olduğunu kaydederek, “Eğer ABD geride kalmak isterse, Avrupa’nın kendini savunacağını herkes bilsin” dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 16.09.2016 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287