Putin, Japonya Başbakanı Abe ile görüştü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Vladivostok kentinde düzenlenen Doğu Ekonomik Forumu kapsamında Japonya Başbakanı Shinzo Abe ile görüştü. Rusya’nın Vladivostok kenti 2410 Rus ve 207 yabancı şirketin katılacağı Doğu Ekonomik Forumu’na...

banner279
02 Eylül 2016 Cuma 12:59
Putin, Japonya Başbakanı Abe ile görüştü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Vladivostok kentinde düzenlenen Doğu Ekonomik Forumu kapsamında Japonya Başbakanı Shinzo Abe ile görüştü.
Rusya’nın Vladivostok kenti 2410 Rus ve 207 yabancı şirketin katılacağı Doğu Ekonomik Forumu’na ev sahipliği yapıyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen dorum kapsamında Japonya Başbakanı Shinzo Abe ile bir araya geldi. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un da hazır bulunduğu görüşmede iki ülke arasındaki siyasi ve ticari ilişkilerin yanı sıra bölgede yaşanan gelişmeler ele alındı.
Japonya, güney Kore, Çin, Singapur, Almanya ve diğer ülkelerden gelen iş adamları ve yatırımcıların katılacağı forumun en büyük konuğu ise Japonya Başbakanı Shinzo Abe olarak gösteriliyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 02.09.2016 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287