Sırbistan'da bir öğrenci silahla okulu kana buladı: 9 kişi hayatını kaybetti

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da bir 7. sınıf öğrencisi tarafından okula silahlı saldırı düzenlendi. Olayda 8'i öğrenci 9 kişi hayatını kaybetti. Öğrencinin saldırıyı babasına ait silahla gerçekleştirdiği tespit edildi.

banner279
03 Mayıs 2023 Çarşamba 13:23
Sırbistan'da bir öğrenci silahla okulu kana buladı: 9 kişi hayatını kaybetti

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da bir 7. sınıf öğrencisi tarafından okula silahlı saldırı düzenlendi. Olayda 8'i öğrenci 9 kişi hayatını kaybetti. Öğrencinin saldırıyı babasına ait silahla gerçekleştirdiği tespit edildi.Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Vladislav Ribnikar İlkokulu'nda bir 7. sınıf öğrencisi, sabah saatlerinde güvenlik görevlileri ve öğrencilere ateş açtı.İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, veliler de okula akın etti.Saldırıda 8'i öğrenci, 1'i ise güvenlik görevlisi olmak üzere 9 kişi hayatını kaybetti.Polis tarafından yapılan açıklamaya göre saldırıyı babasına ait silahla düzenlediği düşünülen çocuğun gözaltına alındığı bildirildi. Saldırının nedeni ise henüz bilinmiyor.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287