Somali’de bombalı saldırı: En az 3 ölü

Somali’de milli güvenlik güçlerinin sıkça gittiği belirlenen bir restoranın önünde bombalı bir aracın patlatılması sonucu en az 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.Polis memuru Abdulkadir Hüseyin, bomba yüklü aracın Blue Sky isimli...

banner279
01 Ekim 2016 Cumartesi 15:23
Somali’de bombalı saldırı: En az 3 ölü
Somali’de milli güvenlik güçlerinin sıkça gittiği belirlenen bir restoranın önünde bombalı bir aracın patlatılması sonucu en az 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Polis memuru Abdulkadir Hüseyin, bomba yüklü aracın Blue Sky isimli bir restoran önünde patlatıldığı kaydederek, ölü sayısıyla ilgili açıklama yapmak için erken olduğunu ifade etti.
Bölgede yaşayanlar, restoranın milli güvenlik güçlerinin sıkça gittiği bir restoran olduğunu söyledi. Saldırıyı üstlenen henüz olmadı.
(İHA)

Son Güncelleme: 01.10.2016 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287