Tayland’da art arda patlamalar

Tayland’ın güneyinde bulunan Hua Hin’de dün gece ve bu sabah peş peşe meydana gelen patlamalarda ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.Uzak Doğu ülkesi Tayland bombalı saldırılarla sarsıldı. Ülkenin güneyinde bulunan Hua Hin’de dün...

banner279
12 Ağustos 2016 Cuma 09:26
Tayland’da art arda patlamalar

Tayland’ın güneyinde bulunan Hua Hin’de dün gece ve bu sabah peş peşe meydana gelen patlamalarda ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.
Uzak Doğu ülkesi Tayland bombalı saldırılarla sarsıldı. Ülkenin güneyinde bulunan Hua Hin’de dün gece ğu belirtildi. Patlamaların, ülkede ordunun desteklediği yeni anayasanın bir referandumla kabul edilmesinden hemen sonra gerçekleşmesi dikkat çekti.
Başkent Bangkok’un 200 kilometre güneyinde bulunan lüks tatil beldesi Hua Hin’de dün gece iki ayrı patlama oldu.
Bu sabah da yine aynı kasabada, bir saat külesinin yakınında iki patlama meydana geldi.
Öte yandan, Bangkok’un ticari merkezi Rajprasong’da geçen yıl 17 Ağustos’ta, her gün binlerce turist tarafından ziyaret edilen Erawan Tapınağı yakınındaki bombalı saldırıda 20 kişi hayatını kaybetmiş, 100’den fazla kişi yaralanmıştı.
(İHA)

Son Güncelleme: 12.08.2016 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287