Üniversite'ye silahlı saldırı! 8 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

 Rusya'da Sibirya bölgesinde bulunan Perm Üniversitesi'ne silahlı saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre 8 kişi öldü, 6 kişi ise yaralandı.

banner279
20 Eylül 2021 Pazartesi 12:07
Üniversite'ye silahlı saldırı! 8 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

Rusya'da Sibirya bölgesinde bulunan Perm Üniversitesi'ne silahlı saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre 8 kişi öldü, 6 kişi ise yaralandı. Öte yandan saldırı anında öğrencilerin camlardan atlayarak canlarını kurtarmaya çalıştığı görüntüler kameraya yansıdı. Saldırganın etkisiz hale getirildiği duyuruldu.Sibirya bölgesinde yer alan Perm State Üniversitesi'ne bir kişi tarafından ateş açıldı. Saldırı sonucu 8 kişi öldü, 6 kişi ise yaralandı.

Yetkililer, saldırganın etkisiz hale getirildiğini belirtti. Saldırı anı ise kameraya yansıdı. Büyük panik yaşanan öğrenciler binanın katlarından atlayarak canlarını kurtarmaya çalıştı. Üniversitenin basın servisi ise bazı öğrencilerin ve öğretmenlerin sınıflara kilitlendiğini açıkladı.Olayı gören görgü tanıklarından biri "Kimliği bilinmeyen bir kişi üniversite binasına girdi ve ateş açtı. Bazı öğrenciler, saldırgandan korunmak için kendilerini sınıflara kilitledi, bazıları ise pencerelerden atladı. Yetkililer olay yerine vardı" açıklamasını yaptı.
Gözaltına alınan saldırganın 18 yaşındaki Timur Bekmansurov olduğu belirtilidi. Saldırıdan hemen önce paylaştığı bir sosyal medya gönderisinde, Bekmansurov'un atış ruhsatı ve silah alma sürecini anlattığı dikkat çekti. Paylaşımında, "Kendimi ne kadar uzun süredir tanıyorsam, hep ölümü düşündüm" notunu düştüğü görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287