Düzce'de 4.2 büyüklüğünde deprem!

AFAD, Düzce'de saat 22.49'da 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

banner279
21 Temmuz 2022 Perşembe 12:58
Düzce'de 4.2 büyüklüğünde deprem!


Düzce’de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından edinilen bilgiye göre, Düzce merkezde saat 22.49 sıralarında 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 16.47 km derinliğinde meydana gelen deprem çevre illerden de hafif hissedildi.

VALİ ATAY'DAN AÇIKLAMA

Düzce Valisi Cevdet Atay, ilde meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki depreme ilişkin, “112 Acil Çağrı Merkezimize ulaşan herhangi bir ihbar bulunmamaktadır” dedi.

DEPREM BOLU'DA DA HİSSEDİLDİ

Edinilen bilgiye göre, saat 22.49 sıralarında merkez üssü Düzce’de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bolu’da da hissedilen depremde vatandaşlar korkuyla evlerinden dışarı çıktı. Namaz kıldığı sırada depremi hisseden Şerife Aşık, “Tam oturdum. Birden sallandı. Korktum. Hemen içeri girdim. Eşim de duymuş. Çocukları aradım hemen. Onlar da duymuşlar. Biz dışarı çıkıyoruz, dedim. Allah büyüğünü yaşatmasın” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280