Samsun'daki o vatandaşa okuma-yazmayı Halk Eğitim öğretecek

Hasan Şen, Kendisine Okuma-yazmayı Öğretene 10 Dönüm Tarla Vereceğini Açıklamıştı.

banner279
28 Ağustos 2016 Pazar 09:45
Samsun'daki o vatandaşa okuma-yazmayı Halk Eğitim öğretecek

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Yağınözü Mahallesi’nde ikamet eden Hasan Şen’in çağrısına Vezirköprü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden cevap geldi.
Hasan Şen kendisine okuma-yazma öğretilmesi halinde 10 dönüm tarla verebileceğini söylemişti. Bu istek üzerine birçok eğitimcinin yanı sıra harekete geçen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Hasan Şen’in eğitimini hiçbir karşılık beklemeden üslenebileceklerini belirtilerek tarla vermesine de gerek olmadığı ifade edildi.
Edinilen bilgiye göre, Hasan Şen’in daha önceki yıllarda okuma-yazma kurslarına katıldığı ancak çeşitli nedenlerden dolayı öğrenemediği öğrenildi. Okuma-yazma bilmemenin eksikliğini hayatın her safhasında hissettiğini ve her insanın bu eğitimi alması gerektiğini belirten Şen, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne teşekkür ederek “Allah razı olsun. Talebime hemen sahip çıkıldı. Yine söylüyorum herkes çocuğunu okutsun. Eğitimsiz, hele okuma-yazma bilmeden olmaz, okuma-yazma bilmenin bedeline paha biçilemez. Sağ olsunlar, bütün eğitimciler konuyla ilgilendiler” dedi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından talep etmesi halinde Hasan Şen’e okuma-yazma eğitimi verileceği bildirildi.

Son Güncelleme: 28.08.2016 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287