Sultangazi, Yeni Okullarına Kavuştu

Millî Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’in teşrifleri ve İstanbul Valisi Davut Gül’ün katılımı ile Sultangazi Belediyesi tarafından ilçede yapımı tamamlanan okulların “Toplu Okul Açılış ve Temel Atma Töreni” gerçekleştirildi.

banner279
03 Kasım 2023 Cuma 15:50
Sultangazi, Yeni Okullarına Kavuştu

Millî Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’in teşrifleri ve İstanbul Valisi Davut Gül’ün katılımı ile Sultangazi Belediyesi tarafından ilçede yapımı tamamlanan okulların “Toplu Okul Açılış ve Temel Atma Töreni” gerçekleştirildi.

Sultangazi Nadide Ahmet Tütüncüoğlu İlkokul ve Ortaokulu’ndaki programa; Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İl Millî Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, hayırseverler ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile devam eden programda; Millî Eğitim Bakanı Prof. Dr. Tekin, Vali Gül, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Dursun ve Hayırsever Macide Halaç birer konuşma yaptı.

“2024 YATIRIM PROGRAMIMIZDA SULTANGAZİ’MİZE POZİTİF AYRIMCILIK YAPACAĞIZ”

Bakan Tekin, “Milli Eğitim Bakanlığı olarak vatandaşlarımızın beklentilerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bize yardımcı olan Belediyeler var olduğu sürece işlerimiz kolay yürüyor. Arsa, imar, inşaat ve ruhsat konularında sorun yaşamıyoruz ve okullarımızı hayata geçiriyoruz. Bu anlamda katkı veren Sultangazi Belediye Başkanımıza, Belediye Başkanlarımıza ve Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. Bir sürü açılışa katıldım ve hepsi hayırsever açılışıydı. Hayırları karşılığında kendilerine teşekkür etmek, yaptıkları işlerin ne kadar önemli olduklarını birinci ağızdan iletmek için katılıyorum. Hayırsever ailemize teşekkür ediyorum. Sırada irili ufaklı 16 okulumuz var. 2024 yatırım programımızı oluştururken Sultangazi’mize pozitif bir ayrımcılık yapacağız. Valimize, Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bugün açılışını yapacağımız okulların hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“SULTANGAZİ’MİZDE HER BİR ÇOCUĞUMUZ EN İYİ ŞARTLARDA EĞITIM ALACAK”

Vali Gül, “Sultangazi’miz büyüyen bir ilçe. Bu büyüme ile zaman zaman oluşan sorunlar oluyor. Genç nüfusu çok fazla, Sultangazi’nin her yeri şantiye alanı olmasına ve Cumhuriyet tarihinin en büyük eğitim yatırımlarının gerçekleşmesine rağmen zaman zaman yetersizlikler de oluyor. Hem hayırseverlerimiz hem de belediyelerimiz, kamunun yaptığı bu yatırımlara önemli bir destek oluyor. Yayla Mahallemizin ve Sultangazi’mizin çözülemeyecek hiçbir problemi yok. Sayın bakanımızın önderliğinde Sultangazi’de devam eden yatırımlar tamamlandığında inşallah her birinizin çocuğu çok daha iyi eğtim alacak. Sayın Bakanımıza, hayırseverlerimize, belediyemize ve her birinize çok teşekkür ediyorum. Açılışımızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Bakan Tekin, Vali Gül ve beraberindekilerin Sultangazi’deki Nadide Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu ile Ortaokulu, Cebeci İlkokulu Sultançiftliği Mahallesi Ana Kucağı ve Cebeci Mahallesi Ana Kucağı’nın toplu açılış kurdelesini kesmeleri ile program sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287