Kocaeli’de ekmeğe zam geliyor!

Ardı ardına gelen zamların ardından Kocaeli Fırıncılar Odası da ekmeğe zam yapmak için çalışmalara başladı. Ay sonunda Kocaeli'de ekmeğe zam geliyor

banner279
10 Haziran 2022 Cuma 12:30
Kocaeli’de ekmeğe zam geliyor!

Artan maliyetin ardından Kocaeli’de ekmeğe zam gelmesi kesinleşti. Devletin un destek projesine rağmen un fiyatlarının yanı sıra elektrik, doğalgaz, benzin, mayaya gelen zamların ardından fırıncılar da ekmeğe zam yapmak için çalışmalara başladı. Giderlerinin her gün daha da artmasıyla büyük sıkıntı yaşayan fırıncılar, bu ay sonunda zam yapmaya hazırlanıyor.
Kocaeli Fırıncılar Odası, bu ay sonunda ekmeğe zam yapılması için çalışmalara başladı. Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, “Şuan için ekmeğin kaç para olacağı netleşmedi ancak çalışmalarımıza başladık. Artan maliyetlerin altından kalkmamız mümkün değil. Ekmeğin kaç para olacağına ise buğday, un fiyatlarının kesinleşmesiyle belli olacak. Ekmeğin gramajına dokunmadan yine 200 gram olarak satmayı planlıyoruz. Çalışmalarımız bu ay sonuna kadar tamamlanır” dedi. Ekmeğin ay sonunda en düşük 4 lira olması bekleniyor.
 

Anahtar Kelimeler:
KocaeliZamEkmek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287