Murat Ülker Hangi Takımı Satın Alıyor?

Yıldız Holding Sahibi Murat Ülker, satışa çıkarılan tarihi İngiliz kulübü Newcastle United'ı satın almak için 250 milyon euroyu gözden çıkardı.

banner279
17 Ekim 2017 Salı 18:43
Murat Ülker Hangi Takımı Satın Alıyor?

Murat Ülker ingiliz devini satın alacağı iddaa edildi...

Son yıllarda birbiri ardına milyarder iş adamlarına satılan Premier Lig kulüplerinden birini de bir Türk iş adamı satın alabilir. The Evening Standard'ın haberine göre, Newcastle United'ı satın almak istiyor.

ÜLKER, KULÜBÜ ALMAYA HAZIR

Haberde "Türkiye'nin en zengin adamı", "bisküvi kralı" olarak tanıtılan Ülker'in, kulübün şu anki sahibi Mike Ashley'in Newcastle United'ı satacağını açıklamasının ardından kulübü satın almaya hazır olduğu iddia edildi.

FİYAT: 250 MİLYON EURO

'a göre 3.7 milyar euroluk bir sermayeye sahip olan Ülker'in, Newcastle United'ı satın almak için kulüp sahiplerine 250 milyon euroluk bir teklifte bulunacağı, teklifin kabul edilmesi halinde de Rafa Benitez'e istediği transferleri yapabilmesi için Ülker tarafından 70 milyon euroya yakın bir bütçe verileceği belirtildi.

Son Güncelleme: 17.10.2017 18:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287