Türkiye de ilk Web tapu başlatıldı

Tapu Daire Başkanlığı ile Kocaeli emlakçılar odası arasında imzalanan web tapu işlem protokolü Sonucu Kocaeli emlakçılar odası türkiye’de pilot bölge seçilerek tapu müdürlüklerine gitmeden odaya kayıtlı emlakçılar tarafından tapu işlemleri emlak ofislerinde web tapu üzerinden başlatılmıştır.

banner279
19 Aralık 2017 Salı 19:28

Tapu Daire Başkanlığı ile Kocaeli emlakçılar odası arasında imzalanan web tapu işlem protokolü Sonucu Kocaeli emlakçılar odası türkiye’de pilot bölge seçilerek tapu müdürlüklerine gitmeden odaya kayıtlı emlakçılar tarafından tapu işlemleri emlak ofislerinin de web tapu üzerinden başlatılmıştır.Kamunun iş gücünü hafifleterek vatandaşlarımıza da tapu müdürlüklerinde sıra bekletmeyerek zaman kazandıran bu sistem şu an Türkiye’de Kocaeli de gerçekleştirilerek başlamıştır.



 

Son Güncelleme: 19.12.2017 20:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287