Elazığ’da defterdarlık çalışanlarına ve muhasebecilere seminer verildi

Elazığ Defterdarlığı Tarafından, 6736 Sayılı Yapılandırma Kanunu Hakkında Defterdarlık çalışanlarına Ve Muhasebecilere Seminer Verildi.

banner279
08 Eylül 2016 Perşembe 13:29
Elazığ’da defterdarlık çalışanlarına ve muhasebecilere seminer verildi
Elazığ Defterdarlığı tarafından, 6736 sayılı yapılandırma kanunu hakkında defterdarlık çalışanlarına ve muhasebecilere seminer verildi.
Seminerde defterdarlık çalışanları ve muhasebeciler, 19 Ağustos 2016 tarihinde yürürlüğe girecek olan 6736 sayılı yapılandırma kanunu hakkında bilgilendirildi. Seminere, Elazığ Defterdarı Erdoğan Yıldıraner, Harput Vergi Dairesi Müdürü Yasemin Algan, defterdarlık çalışanları ve kentte görev yapan muhasebeciler katıldı. 6736 sayılı yapılandırma kanunu hakkında bilgi veren Yıldıraner, "Yapılandırma kanunu, vatandaşlarımızın kamuya olan borcunu azaltarak taksitler halinde ödenmesine imkan vermektedir. Vergi ihtilaflarını sulh yoluyla sonlandırılabilecek. Vergi incelemelerinde tespit edilen vergilerin dava yoluna gidilmeksizin ödenebilecek. Devam eden vergi incelemeleri için kanundan yararlanılabilecek. Geçmiş yıl beyanları artırılarak vergi incelemesine muhatap olunmayacak. Daha önce unutulmuş, eksik beyan edilmiş vergiler için pişmanlık beyanı yapılabilecek. İşletme kayıtları gerçek duruma uygun hale getirilecek. Yurtiçi ve yurtdışındaki bazı varlıklar milli ekonomiye kazandırılacaktır" dedi.
Seminer, Harput Vergi Dairesi Müdürü Yasemin Algan’ın sunum yapmasıyla sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287