Elazığ’da terör operasyonu: 11 gözaltı

Elazığ’da terör örgütü PKK/KCK’nın propagandasını yaptığı iddia edilen aralarında öğretmen ve kamu görevlilerinin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. HABER 24

banner279
17 Mart 2017 Cuma 14:30
Elazığ’da terör operasyonu: 11 gözaltı

Elazığ’da terör örgütü PKK/KCK’nın propagandasını yaptığı iddia edilen aralarında öğretmen ve kamu görevlilerinin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "terör örgütü PKK/KCK’ya eleman kazandıran, propagandasını yapan ve örgütsel toplantılar" düzenleyen aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu şüphelilere yönelik çalışma başlattı. Polisin yaptığı çalışmanın ardından Elazığ merkez, Arıcak ve Karakoçan ilçelerinde tespit edilen 13 adrese sabah saatlerinde Özel Harekat timlerinin desteği ile eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı. Aralarında öğretmen ve kamu görevlilerinin de olduğu öğrenilen şüpheliler, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve dijital materyaller ele geçirildiği öğrenildi. Operasyon kapsamında 2 şüphelinin de arandığı bildirildi.

(Kamil Can Kılıç/İHA)

Son Güncelleme: 17.03.2017 16:03
Anahtar Kelimeler:
Hava Durumu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287