Vali Zorluoğlu’dan İl Jandarma Komutanlığı’na ziyaret

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Elazığ’da göreve yeni başlayan Jandarma Alay Komutanı Albay Özay Eryürek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Vali Zorluoğlu İl Jandarma Komutanlığına gelişinde İl Jandarma Komutanı Albay Özay Eryürek...

banner279
07 Eylül 2016 Çarşamba 09:32
Vali Zorluoğlu’dan İl Jandarma Komutanlığı’na ziyaret
Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Elazığ’da göreve yeni başlayan Jandarma Alay Komutanı Albay Özay Eryürek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Vali Zorluoğlu İl Jandarma Komutanlığına gelişinde İl Jandarma Komutanı Albay Özay Eryürek tarafından resmi törenle karşılandı. İl Jandarma Komutanlığı tören mangasını selamlayan Vali Zorluoğlu, daha sonra şeref defterini imzaladı. Daha sonra Jandarma Alay Komutanı Eryürek’le bir görüşme gerçekleştiren Vali Zorluoğlu, ilçe jandarma komutanlarının da katılımıyla terörle mücadele konusunda alınan tedbirlerle ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287