BB Erzurumspor, MKE Ankaragücü hazırlık maçında göz doldurdu

2. Lig Kırmızı Grup takımlarından MKE Ankaragücü ile hazırlık maçı yapan BB Erzurumspor’da oyuncuların performansı Teknik Direktör Ahmet Yıldırım’ı mutlu etti.‘Oyuncularımın fiziki güç kalitesi beni mutlu etti’Büyükşehir Belediyesi...

banner279
28 Temmuz 2016 Perşembe 13:42
BB Erzurumspor, MKE Ankaragücü hazırlık maçında göz doldurdu
2. Lig Kırmızı Grup takımlarından MKE Ankaragücü ile hazırlık maçı yapan BB Erzurumspor’da oyuncuların performansı Teknik Direktör Ahmet Yıldırım’ı mutlu etti.
‘Oyuncularımın fiziki güç kalitesi beni mutlu etti’
Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Sahasında MKE Ankaragücü ile karşılaşan ve golsüz tamamlanan karşılaşmada BB Erzurumspor’da oynan futbol karşısında yıldız oyuncu Engin Baytar ve diğer futbolcuların gösterdiği performans taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı.
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, "Oyuncularımızın fizik gücü kalitesi beni son derece memnun etti. Bolu kampında eksiklerimizi gidererek lige iyi bir şekilde hazırlanmış olacağız" dedi.
İlk kez çift kale maç yaptıklarını ifade eden BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, “Rakibimiz MKE Ankaragücü Kırmız grupta şampiyonluk adayı. MKE Ankaragücü’nün dördüncü hazırlık maçı, bizim ise ilk hazırlık maçımız olmasına rağmen, oyuncularımızın fizik kalitesini yavaş yavaş artığını gördük. Oyuncularımın fiziki güç kalitesi beni son derece mutlu etti. Maçın skoru önemli değil, fizik olarak değerlendiriyoruz. Eksiklerimizi Bolu’da yapacağımız kamp çalışmalarımızla gidereceğiz. Takımda güvenilir arkadaşlık ortamı ve motive var. Serdar Deniz’in çapraz bağlarının sakatlanması bizi çok üzdü. İnşallah aramıza biran önce döner.” dedi.
"Engin Baytar üst düzey oyuncu"
MKE Ankaragücü maçında ikinci devre sahaya giren yıldız futbolcu Engin Baytar’ın hakeme olan sinirli davranışını da değerlendiren Teknik Direktör Yıldırım, ’Engin Baytar, çok üst düzey bir futbolcu olarak aynı zaman da hırsı zaten tartışılmaz. Bize lig maçlarında hiçbir futbolcum takıma zarar vermek istemez. Zarar verenleri biz yanımızda barındırmayız. Bizim işimiz futbol oynamak, iyi bir takım olmak. İyi futbol oymaktır. Zaten kendisi de biliyor, maçtan sonra gitti hakemden özür diledi. Her oyuncu zaman zaman sinirlenebiliyor. Kafile olarak 1 Ağustos’ta Bolu’da kampa gireceğiz. Uzun dönemdir Erzurum’dayız bir değişiklik olması ve lig takımlarının Bolu’ya gitmesi ile hazırlık maçı yaparak 10 günlük kampın ardından döneceğiz.’ dedi.
Karşılaşmayı BB Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, BB Erzurumspor As Başkan Zafer Aynalı, Genel Kaptan Murat Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri, MKE Ankaragücü Başkan Yardımcısı Ercan Soydaş, Dadaşlar Grubu ve Taraftarlar izledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287