565 bin paket kaçak sigara ele geçirildi: 44 gözaltı

Gaziantep’te polis, araç ve evlerde yaptığı aramalarda 565 bin paket kaçak sigara ele geçirdi, 44 kişi gözaltına alındı. Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından şehir giriş ve çıkışlarında...

banner279
13 Ekim 2016 Perşembe 09:55
565 bin paket kaçak sigara ele geçirildi: 44 gözaltı
Gaziantep’te polis, araç ve evlerde yaptığı aramalarda 565 bin paket kaçak sigara ele geçirdi, 44 kişi gözaltına alındı.
Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından şehir giriş ve çıkışlarında 14 araç ile ikametlerde yapılan aramalarda 565 bin paket muhtelif markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Kamyon ya da TIR kasalarındaki çuval, karton kutu ve araçların gizli bölmelerinde bulunan kaçak sigaralarla ilgili 9’u yabancı toplam 44 kişi gözaltına alındı.
Yakalanan şahısların, sorgularının ardından adli mercilerce sevk edildiği öğrenildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 13.10.2016 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287