Özel Primer Hastanesi Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine devredildi

Gaziantep’te Ohal'i Kapsayan Kanun Hükmünde Kararnameyle, Fetö’yle Bağlantılı Oldukları Gerekçesiyle Daha Önce Kayyum Atanan Primer Hastanesinin, Dr. Ersin Arslan Devlet Hatstanesine Devri İçin Çalişmalar Başlatıldı.

banner279
24 Temmuz 2016 Pazar 17:10
Özel Primer Hastanesi Dr.  Ersin Arslan Devlet Hastanesine devredildi
Gaziantep’te OHAL’i kapsayan Kanun Hükmünde Kararnameyle, FETÖ’yle bağlantılı oldukları gerekçesiyle daha önce kayyum atanan Primer Hastanesinin, Dr. Ersin Arslan Devlet Hatstanesine devri için çalışmalar başlatıldı.
2 gündür Özel Primer Hastanesinin, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine devri için çalışmalar devam ediyor. Devir işlemlerinin tamamlanmasının ardından FETÖ ile bağlantısı olan hastane devlet hastanesi olarak vatandaşlara hizmet verecek.
OHAL uygulanacak
Kapatılan vakıfların her türlü taşınır ve taşınmazları ile her türlü mal varlığı, alacak ve hakları, belge ve evrakı Vakıflar Genel Müdürlüğüne bedelsiz olarak devredilmiş sayılacak. Kapatılan vakıf yükseköğretim kurumlarının sağlık uygulama ve araştırma merkezleri ve kapatılan diğer kurum ve kuruluşlara ait olan taşınırlar ile her türlü mal varlığı, alacak ve haklar, belge ve evrak Hazineye bedelsiz olarak devredilmiş sayılır, bunlara ait taşınmazlar tapuda resen Hazine adına, her türlü kısıtlama ve taşınmaz yükünden ari olarak tescil edilir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287