Büyükakın“SİZLERE AİT BİR İNSANIM”

Gebze İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Tahir Büyükakın; ‘’Kocaeli İzmit merkezden ibaret değil. Gebze’yi yakından biliyorum’’ dedi.

banner279
29 Kasım 2018 Perşembe 22:03
Büyükakın“SİZLERE AİT BİR İNSANIM”

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın'ın AK Parti Gebze Ailesine yapmış olduğu ziyarette kendisine AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder,AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, belediye başkan aday adayları ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

Ziyaret programında açılış ve selamlama konuşmalarını yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın ardından ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuşmasını gerçekleştirildi. Ardından İl Başkanı Abdullah Eryarsoy programın anlam ve önemini belirten konuşmasını yaparak sözü AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın'a bıraktı.

“SİZLERE AİT BİR İNSANIM”
Büyükakın yaptığı konuşmada, “Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ezilenlerin gür sesi. Sessiz dünyanın hür sesi. Bizlere de böyle bir liderin arkasında sapa sağlam durmak düşüyor. Hangi makamda, koltukta oturduğumuzun zerre kadar önemi yok. Kocaeli’nde doğdum büyüdüm.50 yaşındayım bu şehirden sadece 5 yıl uzaklaştım. Bu kentin çocuğu ve sizlere ait bir insanım ”dedi.

‘’HER PERŞEMBE GEBZE’DE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Mevcut başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun başlattığı her hafta gerçekleşen Gebze programlarının devam edeceğini ifade eden Büyükakın, “İbrahim Başkanımız çok güzel bir uygulama başlatmıştı. Perşembe günleri Gebze’ye gelirdi. Bizde inşallah her Perşembe Gebze’de olmaya devam edeceğiz. Büyükşehir modeli İstanbul ve Kocaeli’de başlayan ve oradan bütün Türkiye’ye yaygınlaştırılan bir model. İl sınırında Büyükşehir modeli hem Türkiye için hem Kocaeli için bir gurur vesilesi. İnşallah bu başarı, bu çıta yükselerek devam edecek. Bu enerji burada var olduğu müddetçe bizde çalışmaya, koşmaya devam edeceğiz. Asıl ne için koşacağız, hak dava için koşacağız başka hiçbir derdimiz yok.’’ diye konuştu. 

Son Güncelleme: 29.11.2018 22:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287