Gebze'de bir sosyal proje daha; ANAOKULU ÜNİVERSİTESİ kapılarını açıyor!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in talimatıyla hazırlıkları tamamlanan, 4-5 yaş gurubu çocuklara matematik, İngilizce derslerinin yanı sıra sanat terapisi, zeka parkuru, jimnastik, satranç, değerler eğitimi gibi eğitimlerin verileceği "Anaokulu Üniversitesi" kapılarını açıyor.

banner279
03 Kasım 2016 Perşembe 11:05
Gebze'de bir sosyal proje daha; ANAOKULU ÜNİVERSİTESİ kapılarını açıyor!

ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNE DESTEK

"Gebze'de gençlerin ve çocukların dönemi başladı" diyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'den, çocukların eğitimine katlı sağlayacak yeni bir sosyal proje daha! Temel belediyecili hizmetleri ve kenti geleceğe taşıyacak projelerin hız kesmeden devam ettiği Gebze'de, Belediye Başkanı Adnan Köşker'in talimatları doğrultusunda bir sosyal ve eğitsel proje olan Anaokulu Üniversitesi hayata geçiyor. Gebze Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Güzel Gelecek Akademisi bünyesinde uygulamaya konulacak olan Anaokulu Üniversitesi'nde 4-5 yaş grubu çocuklara, gelişimlerine katlı sağlayacak eğitimler ücretsiz olarak verilecek.

BU OKULDA SIKILMAK YOK!

İlk olarak Şükran Kayabay Anaokulu öğrencilerinin pilot uygulama eğitimlerine tabi tutulacağı Gebze Belediyesi Anaokulu Üniversitesi'nde eğlenceli hale getirilen matematik, İngilizce derslerinin yanı sıra tarihi kahramanların tanıtımı, sanat terapisi, zeka parkuru, jimnastik, satranç, değerler eğitimi gibi farklı alanlarda da eğlenceli aktivite ve eğitimleri konularında uzman eğitimciler eşliğinde alacaklar. Gebze Belediyesi Anaokulu Üniversitesi'ne ilişkin detaylı bilgi 0 262 643 03 30 numaralı telefondan alınabilir.

Son Güncelleme: 03.11.2016 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287