Gebze'de temizlik işleri neden aksıyor?

Gebze belediyesine bağlı temizlik işleri bölümü ekipleri son zamanlarda temizlik çalışmalarını yapmamaya başladı.

banner279
28 Eylül 2020 Pazartesi 13:14
Gebze'de temizlik işleri neden aksıyor?

Vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Gebze'nin çeşitli mahallelerinde temizlik işlerinin aksadığı ve yolların pislikten geçilmediğine dair şikayetler gazetemize ulaşıyor. Özellikle Mustafapaşa Mahallesi Şehit Yılmaz Argon Caddesi üzeri ve bağlantılı ara sokaklarda, üst geçit köprü üzerlerinde uzun zamandır temizlik yapılmadığı yerlerde maske ve çöplerin arttığı vatandaşlar tarafından gelen ihbarlar arasında.

Pandemi salgını nedeniyle hastalıkların kol gezdiği bu kritik süreçte temizlik ve hijyenin önemli olduğu bu dönemde yerlerde kullanılmış maskelerin artması ve günlerce temizlik olmaması hastalıkların azalmasına değil artmasına neden olacaktır.

Gebze Belediyesi’nin bu konuyla ilgilenmesini, gerekli temizlik ve dezenfekte işlerinin yapılmasını Mahalle ve Gebze halkı olarak bekliyoruz. 

Son Güncelleme: 28.09.2020 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287