Gebze Yaz Okullarına şölen gibi kapanış

Gebze Belediyesi'nin ücretsiz Yaz Okulları, belediye başkanı Adnan Köşker'in ev sahipliğinde düzenlenen ve adeta bir şölen havasında gerçekleştirilen kapanış töreniyle sezon kapanışı yaptı. Yaz Okulunun başarılı öğrencilerinin farklı branşlarda sergilediği sportif hünerleri, velilerden ve protokolden tam not aldı

banner279
24 Ağustos 2016 Çarşamba 23:35
Gebze Yaz Okullarına şölen gibi kapanış

Gebze Belediyesi'nin ücretsiz hizmeti Yaz Okulları'nda bir dönem daha düzenlenen kapanış töreniyle sona erdi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in ev sahipliğinde kapalı spor salonunda düzenlenen kapanış törenine ayrıca Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Gençlik Hizmetleri İlçe spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, belediye meclis üyeleri, öğrenciler ve velileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Yaz Okulları final töreninde ilk olarak KASKF Başkanı Murat Aydın bir selamlama konuşması yaptı.

SPOR ALTYAPISI GÜÇLÜ İLÇE

Spora ve gençlere verdiği desteklerden ötürü Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i tebrik eden KASKF Başkanı Murat Aydın, "Bende sporun içinden gelen her branşında olmaya gayret eden biri oldum. Daha düne kadar spor salonları olmayan, havuzu olmayan bir ilçeydik. Ama son on yıla bakıldığında her branşı barındıran bir spor salonuna ve olimpik yüzme havuzuna sahibiz. Spora yaptıkları yatırımlarından ve desteklerinden dolayı Gebze Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum bundan sonraki organizasyonlarında başarılar diliyorum" dedi.

VELİLERDEN DESTEK

Aydın'ın konuşmasının ardından konuşma gerçekleştiren Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, "5 binin üzerinde katılımla bu yılsonuna geldiğimiz Yaz Spor Okulları bu gün sona eriyor. Biz burada kazandığınız bu alt yapı eğitimlerinizi devam ettirmenizi istiyoruz. Bu konuda velilerden desteklerini talep ediyoruz. Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Bu organizasyonda emeği geçen başta belediye başkanımız Adnan Köşker ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

VELİLERE KÖŞKER'DEN TEŞEKKÜR

Kapanış töreninde konuşan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, gençlerin ve sporcuların her zaman yanında olduklarına vurguladı. Başkan Köşker, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirdiğimiz Yaz Okullarını kapanış töreniyle sonlandırıyoruz. 18 branşta 5 bin 545 öğrencimizle, bu yaz da spor faaliyetlerinde bulunduk. Ben buradan evlatlarını bizlere emanet eden anne-babalara teşekkür ediyorum. Sizler nasıl evlatlarınızın üzerine titriyorsanız biz de aynı hassasiyeti gösteriyoruz. Onlar bizlerinde evlatları, onları kendi evlatlarımızdan ayırt etmiyoruz.

YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR

Çocukların yaz tatillerini yaz spor okullarında geçirmeleri hem vakitlerini boş harcamalarının önüne geçiyor, hem de eğer bir spora yeteneği varsa onu keşfediyor. Gebze Belediyesi olarak Güzel Gelecek Akademisi'ni kurduk içerisinde spor kulübü var. Gençlerimiz 12 ay boyunca burada spor faaliyetlerinde bulunacaklar. Bu yıl bir değişiklik yaptık ata sporumuz olan güreş ve at biniciliğini de ekledik. Amacımız gençlerimiz günlerini dolu dolu geçirmeleri. Bu yıl formalarımızın renklerini Gebze Sporun renklerinden yaptık. Nereli olduğumuzun bir önemi yok Gebze'de yaşıyoruz ve Gebze'mize sahip çıkmalıyız.

DÜNYA ŞAMPİYONLARI YETİŞECEK

Bizim amacımız her branşta Türkiye şampiyonları dünya şampiyonları yetiştirmek. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için yatırım yapmak bizim boynumuzun borcu. Belki buradaki gençler arasında çok iyi sporcular çıkacak ve Gebze'yi temsil edecek. Bizler de onlarla gurur duyacağız. Bu sene Yaz Spor okullarına velilerin desteği çok daha fazlaydı bu sebeple tekrar tüm velilerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

ARZU ETTİĞİMİZ GÖRÜNTÜ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in konuşmasının ardından konuşmasını gerçekleştiren Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, "5 binin üzerinde Yaz Spor Okullarına öğrencilerimiz kayıt yaptırmış, bu sayının yarısı bile olsa küçümsenecek rakamlar değil. Bu organizasyonu gerçekleştiren emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Artık çocuklarımız bu tür faaliyetler sayesinde enerjilerini güzel şeylere harcıyor. Arzu ettiğimiz görüntü burada gördüğümüz görüntü" dedi.

BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

Konuşmaların ardından protokol üyeleri sporcuların spor aktivitelerinde onlara eşlik etti. Gebze İlçe Kaymakamı Mehmet Arslan ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker karşılıklı masa tensi oynadı. Protokol üyeleri öğrencilerle bol bol özçekim yaptı. Yapılan çekiliş sonrası 20 öğrenciye bisiklet hediye edildi. Çekilişle belirlenen şanlı çocuklar bisikletlerini protokol üyelerinin elinden aldı.

Son Güncelleme: 24.08.2016 23:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287