Gebzeli sporcular, İstanbul Maratonu'nda Gebze'yi temsil ettiler.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen, bu yıl 15 Temmuz Şehitleri İçin Koşuyoruz ana temasında bir araya gelen binlerce sporcu ve vatandaşın katılım gösterdiği 38. İstanbul Maratonu'na Gebze'den sporcular da katıldı

banner279
13 Kasım 2016 Pazar 22:25
Gebzeli sporcular, İstanbul Maratonu'nda Gebze'yi temsil ettiler.
Gebzeli sporcular, İstanbul Maratonu'nda Gebze'yi temsil ettiler. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen, bu yıl 15 Temmuz Şehitleri İçin Koşuyoruz ana temasında bir araya gelen binlerce sporcu ve vatandaşın katılım gösterdiği 38. İstanbul Maratonu'na Gebze'den sporcular da katıldı. Gebze Belediyesi organizasyonunda Vodafone 38. İstanbul Maratonu'na katılan atletler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in "Sağlıklı Yaşam Güzel Gelecek" mesajı altında Gebze'yi başarıyla temsil ettiler. 38. İstanbul Maratonu'nda bu sene erkeklerde Azerbaycanlı Evans Kıplagat kadınlarda ise Kenyalı Agnes Barsosio birinci oldu.

Son Güncelleme: 13.11.2016 23:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287