Kocaeli'de düzenlenen rüşvet operasyonunda 40 gözaltı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen rüşvet operasyonunda aralarında polis ve iş adamlarının da olduğu 10 kişi gözaltına alındı.

banner279
09 Haziran 2020 Salı 15:20
Kocaeli'de düzenlenen rüşvet operasyonunda 40 gözaltı

Edinilen bilgiye göre Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Gebze ilçesinde rüşvet operasyonu düzenledi. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı  KOM Şube ve Mali Büro ekiplerince Gebze'de sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda, aralarında emniyet amiri, polis memurları, nakliyatçı ve iş adamlarının da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Belirlenen adreslere polis ekiplerince düzenlenen operasyonda adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda dokümana el koyuldu. 10 polis ve 30'u aşkın iş adamının gözaltına alındığı operasyonda sanıklar delillerle birlikte ele geçirildi. Mali Büro ekiplerinin uzun süredir Gebze’de trafik polislerini ve nakliyatçı iş adamlarını teknik ve fiziki olarak takip ettiği ve elde edilen delilerden sonra düğmeye bastığı öğrenildi. Gebze ilçesinde çok geniş kesimler tarafından tanınan iş adamlarına yönelik gerçekleştirilen rüşvet operasyonuna özel harekat polisleri de eşlik etti. Gözaltında polislerle beraber nakliyat firması sahiplerinin, kooperatif üyelerinin, beton firması sahibinin gözaltında bulunduğu öğrenilirken, soruşturmayı yürüten Gebze Cumhuriyet Savcılığının soruşturmaya gizlilik kararı aldığı bildirildi.

 

Son Güncelleme: 09.06.2020 20:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287