Kocaeli'de kopan elektrik teli yüzünden 4 dairede yangın çıktı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde mahalleye elektrik veren tellerden birisinin kopması sonucu, bir binadaki doğalgaz borularının alev alması sebebiyle 4 dairede yangın çıktı.

banner279
27 Ocak 2022 Perşembe 12:53
Kocaeli'de kopan elektrik teli yüzünden 4 dairede yangın çıktı!

Edinilen bilgiye göre,Kocaeli'nin Gebze ilçesi Osman Yılmaz Mahallesi 608/2 Sokak üzerinde mahalleye elektrik ileten tellerden birisinin kopmasıyla birlikte sokak üzerinde bulunan 4 katlı binadaki 4 dairede aynı anda yangın çıktı. Dairelerde ocağın yanında bulunan doğalgaz borularının da alev aldığını gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan ekipler, kar sebebiyle buz tutan yoldan araçlarıyla çıkamadı. Araçlarını bırakıp yaya olarak binaya ulaşan itfaiye ekipleri, dairelerde çıkan yangını söndürebilmek için çalışma başlattı. Bölgedeki elektriği kesen yetkililer, ekiplerin dairelerdeki çıkan yangınları söndürmesinin ardından kopan elektrik telini tamir edebilmek için çalışma başlattı. Yangın sırasında dairelerde bulunan pek çok elektronik eşya zarar görürken 1 kişi dumandan etkilendi.Dumandan etkilenen kişinin tedavisi olay yerinde yapılırken ekipler yangınla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280