400 kilometrelik alan teröristlerden temizlendi

Türk Silahlı Kuvetleri (TSK), 10 köyün daha ele geçirilerek terörist unsurlardan temizlendiğini açıkladı. 24 Ağustos’tan bugüne kadar yaklaşık 400 kilometrekarelik alanın bölgedeki terörist unsurlardan temizlendiği bildirildi.TSK’dan...

banner279
29 Ağustos 2016 Pazartesi 18:05
400 kilometrelik alan teröristlerden temizlendi

Türk Silahlı Kuvetleri (TSK), 10 köyün daha ele geçirilerek terörist unsurlardan temizlendiğini açıkladı. 24 Ağustos’tan bugüne kadar yaklaşık 400 kilometrekarelik alanın bölgedeki terörist unsurlardan temizlendiği bildirildi.
TSK’dan yapılan açıklamada, bugün Koalisyon Güçleri desteğindeki Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda; 10 köy daha ele geçirilerek terörist unsurlardan temizlendiği bildirildi. Doğu’da Tüzel (Sacur) Çayının Fırat nehri ile birleştiği yer ile Batı’da Ez Zahiriyah-El Yakubiyah-Hasansağır meskun mahallerini içeren bölgenin ÖSO tarafından ele geçirildiği ve kontrolün sağlandığı vurgulandı.
Harakatın başlangıcı olan 24 Ağustos’tan bugüne kadar yaklaşık 400 kilometrekarelik alanın bölgedeki terörist unsurlardan temizlendiği bildirildi. Cerablus Bölgesinde Ez Zahiriyah-El Yakubiyah ve Hasansağır hattının batısında kalan ve DEAŞ Kontrolünde bulunan bölgenin terörist unsurlardan temizlenmesine yönelik harekata devam edildiği ifade edildi. Şu ana kadar ele geçirilmiş olan hattın batısına geçildiğine dikkat çekildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 29.08.2016 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287