Adalet bakanlığına kaç personel alınacak ?

Adalet Bakanlığı personel alımı yapılacağını duyurdu. Bakanlık, 2017 yılında personel alımı yapmaya tüm hızıyla devam ediyor. Adalet Bakanlığı personel alımı olarak 2 bin 500 kişi açıkladı.

banner279
11 Ekim 2017 Çarşamba 22:39
Adalet bakanlığına kaç personel alınacak ?

Adalet Bakanlığı personel alımı yapılacağını duyurdu. Bakanlık, 2017 yılında personel alımı yapmaya tüm hızıyla devam ediyor. Adalet Bakanlığı personel alımı olarak 2 bin 500 kişi açıkladı. Peki Adalet Bakanlığı'na alım şartları ve detayları neler? İşte tüm detaylar. Geçtiğimiz günlerde 2 bin 500 personel alımı yapacağını duyuran Adalet Bakanlığı, alım için başvuru şartlarını ve başvuru tarihini açıkladı. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman başlıyor?

Adalet Bakanlığı, 2 bin 250 zabıt kâtibi ve 250 sözleşmeli mübaşir olmak üzere toplam 2 bin 500 personel alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanlığı'nın personel alımı duyurusunu yapmasının ardından vatandaşlar başvuru şartlarını araştırmaya başlamıştı. Merakla beklenen başvuru şartları ve başvuru tarihi belli oldu.

Son Güncelleme: 12.10.2017 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287