Başbakan Yıldırım şehidin hayalini gerçekleştirdi

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşen İzmirli Uzman Onbaşı Mustafa Eser’in annesine ev alma hayali, Başbakan Binali Yıldırım tarafından gerçekleştirildi.24 Ağustos’ta Diyarbakır’ın...

banner279
01 Eylül 2016 Perşembe 15:38
Başbakan Yıldırım şehidin hayalini gerçekleştirdi

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşen İzmirli Uzman Onbaşı Mustafa Eser’in annesine ev alma hayali, Başbakan Binali Yıldırım tarafından gerçekleştirildi.
24 Ağustos’ta Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşen İzmirli Uzman Onbaşı Mustafa Eser’in, kirada oturan annesine ev alma hayaliyle asker olduğu haberleri üzerine harekete geçen Başbakan Binali Yıldırım, şehidin hayalini gerçeğe dönüştürdü.
Geçtiğimiz günlerde Şehit Mustafa Eser’in annesine ulaşan Başbakan Yıldırım’ın danışmanları, bölgede araştırma yaparak Torbalı Kaymakamlığı ve Torbalı Belediyesi yetkilileriyle birlikte uygun bir ev aradı. Bulunan dubleks dairenin tapusu şehit annesinin üzerine yapıldı ve böylelikle Şehit Mustafa Eser’in en büyük hayali yerine getirildi.
Şehit annesi Türkan Kalkan, Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatıyla alınan evin tapu işlemleri sırasında imzayı atarken ise buruk bir sevinç yaşadı. Tapu işlemleri sırasında şehidin babası Murat Eser de hazır bulundu. Tapu devrinden sonra şehit ailesi Torbalı Belediye Başkan’ı Adnan Yaşar Görmez ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Başkan Görmez, “Bu çok ince davranıştan ötürü Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Atilla Kaya’ya teşekkür ediyoruz” dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 01.09.2016 17:10
Anahtar Kelimeler:
DiyarbakırşehitLiceHayali
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287