Bilecik’te kedi, banyoda saklanarak yangından kurtuldu

Bilecik’te bir evde çıkan yangında evde yalnız olan bir kedi banyoya girerek ölmekten kurtuldu.Alınan bilgiye göre, İstiklal Mahallesi Belediye Sokak üzerinde 6 katlı bir apartmanın 5’inci katında bulunan bir evin mutfak kısmında henüz...

banner279
28 Ağustos 2016 Pazar 20:01
Bilecik’te kedi, banyoda saklanarak yangından kurtuldu

Bilecik’te bir evde çıkan yangında evde yalnız olan bir kedi banyoya girerek ölmekten kurtuldu.
Alınan bilgiye göre, İstiklal Mahallesi Belediye Sokak üzerinde 6 katlı bir apartmanın 5’inci katında bulunan bir evin mutfak kısmında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Evde kimsenin bulunmadığı daireye olay yerine gelen itfaiye ekipleri kapıyı kırarak müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri mutfak kısmında başlayan yangını diğer odalara sıçramadan söndürdü. İtfaiye ekiplerinin yangına tam zamanında müdahale etmesi apartman sakinlerine rahat bir nefes aldırdı. Yangını söndüren itfaiye ekipleri evde inceleme yaptıkları sırada banyoya saklanmış bir kedi buldu. Ekipler, kediyi zehirlenmemesi için evden çıkarttı.
Yangının çıkış nedeninin itfaiye ekiplerinin incelemelerinin ardından belirleneceği öğrenilirken, yangın sonrasında ev sahiplerine ulaşılamaması dikkat çekti.
(İHA)

Son Güncelleme: 29.08.2016 00:40
Anahtar Kelimeler:
YangınKediBilecikBanyo
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287