Binali Yıldırım'ın Konuşmaları !

Başbakan Binali Yıldırım Dijital Dönüşüm Etkinliğinde Açıklamalarda Bulundu.

banner279
29 Kasım 2017 Çarşamba 13:40
Binali Yıldırım'ın Konuşmaları !

 Binali Yıldırımın Açıklamalarından Satır Başları:

Başbakan Yıldırım,"Siber güvenlik, artık ulusal güvenliğimizin değişmez ve önemli bir unsuru haline geliyor. Siber güvenlik eşittir ulusal güvenlik." dedi.,

- Başbakan Binali Yıldırım, "2023 hedeflerine ulaşmak için ekonomik kalkınma hamlesini gerçekleştirmemiz şart. En çok bilgi ve iletişim teknolojileri alanına yoğunlaşmalıyız." dedi.

Yıldırım,"Birinci önceliğimiz yerli teknolojiye sahip katma değeri yüksek ürünler geliştirmek." diye konuştu.

"Öncelikli hedefimiz yerli yazılım"

Yerli yazılımın önemine işaret eden Yıldırım, şunları kaydetti:

"Yerli yazılım geliştirme platformuna muhakkak sahip olmamız lazım. Bunu yapamazsak, gerçek anlamda teknolojiye, bilgiye sahip olamayız, bilgiyi başkalarının kullanımına, istifadesine sunma imkanımız olmaz. Bundan sonraki öncelikli hedeflerimizin başında bu platformların geliştirilmesi olacak."

"Siber güvenlik önlemlerini almalıyız"

Siber güvenlik konusuna değinen Yıldırım, "Siber güvenlik önlemlerimizi ve kişisel verilerimizin mahremiyetini sağlayacak önlemleri gecikmesiz almamız gerekiyor. Bu artık ulusal güvenliğimizin değişmez ve önemli bir unsuru haline geliyor. Siber güvenlik eşittir ulusal güvenlik." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287