Darbecilerin merkezi Akıncı Üssü’nden görüntüler

FETÖ tarafından 15 Temmuz’da girişilen darbe kalkışmasının merkezi konumunda olan Akıncı Üssü’nün görüntüleri ortaya çıktı. Terör örgütü FETÖ, 15 Temmuz darbe girişiminde bulunmuş, kalkışmada bomba yağdıran uçakların kalktığı...

banner279
16 Ağustos 2016 Salı 13:33

FETÖ tarafından 15 Temmuz’da girişilen darbe kalkışmasının merkezi konumunda olan Akıncı Üssü’nün görüntüleri ortaya çıktı.
Terör örgütü FETÖ, 15 Temmuz darbe girişiminde bulunmuş, kalkışmada bomba yağdıran uçakların kalktığı Akıncı Üssü Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatı ile bombalanmıştı. Böylece darbeci askerlerin kullandığı uçakların kalkması engellenmişti. Kazan ilçesinden üssün girişine gelen 9 vatandaş da darbeciler tarafından şehit edilmişti. FETÖ’nün darbe girişiminde karargah olarak kullandığı Akıncı Üssün görüntüleri ortaya çıktı.
(İHA)

Son Güncelleme: 16.08.2016 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280