DEAŞ ve PKK hedefleri yerle bir edildi!

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye’deki çok sayıda DEAŞ ve PYD/PKK hedefinin imha edildiğini bildirdi. Açıklamada, PKK/PYD hedeflerine hava harekatı düzenlendiği de belirtildi.TSK tarafından yapılan...

banner279
20 Kasım 2016 Pazar 23:36
DEAŞ ve PKK hedefleri yerle bir edildi!

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye’deki çok sayıda DEAŞ ve PYD/PKK hedefinin imha edildiğini bildirdi. Açıklamada, PKK/PYD hedeflerine hava harekatı düzenlendiği de belirtildi.
TSK tarafından yapılan açıklamaya göre; 20 Kasım 2016 tarihinde Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında; 12.25-13.04 saatleri arasında Suriye’nin El Bab kuzeyi, kuzeydoğusu ve batısındaki bölgeler ile Kabbasin ve Suflaniyah bölgelerindeki hedeflere, 16.30-17.38 saatleri arasında yine El-Bab bölgesinde 6 hedefe olmak üzere toplamda 17 DEAŞ hedefine 16 bomba atıldı. Açıklamada, hedeflerin tam isabetle vurulduğu belirtilirken, DEAŞ teröristleri tarafından kullanılan 2 evin tek bir bomba ile imha edildiği vurgulandı.
Yılanlı ve Kurtviran’de PYD/PKK teröristlerine düzenlenen hava harekatlarında ise 4 hedefe 4 bomba atıldığı, hedeflerin tam isabetle vurularak imha edildiği kaydedildi.
 

Son Güncelleme: 21.11.2016 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280