Diyarbakır'da saldırı: Bir sivil öldü

Diyarbakır'da üç polis kahvaltı için girdikleri bir çorbacıda PKK'lıların silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda çorbacıda çalışan 22 yaşındaki bir kişi öldü, üç polis ve iki vatandaş yaralandı.

banner279
21 Aralık 2015 Pazartesi 10:39
Diyarbakır'da saldırı: Bir sivil öldü

Diyarbakır'da polis memurlarının kahvaltı için girdikleri çorbacıya PKK'lılar tarafından düzenlenen saldırıda bir sivil hayatını kaybetti, üç polis ve iki vatandaş yaralı. Çorbacıda çalışan 22 yaşındaki Şeyhmus Sanır, görgü tanıklarının ifadesine göre masaya ekmek koyduğu esnada başına isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sanır hayatını kaybetti.

Yaralı polis memurları ameliyattan çıktı; Al Jazeera muhabirinin edindiği bilgiye göre göre sağlık durumları iyi. Çorbacıdaki iki sivil de hafif sıyrıklarla yaralandı.

Lokanta sahibi Recep Ölmez, Sanır'ın yeğeni olduğunu, bir ay önce askerden geldiğini ve lokantada garsonluk yaptığını söyledi.

"Polis memurları lokantada yemek yerken silahla tarandılar şeklinde bilgi geldi. Masaya servis yapan yeğenimin başına iki kurşun isabet etmiş" diyen Ölmez, hastaneye kaldırılan Sanır'ın hayatını kaybettiğini öğrendiklerini söyledi.

Diyarbakır Valiliği, saldırıda 3 polis ve 3 sivilin yaralandığını, sivil yaralılardan birinin hayatını kaybettiğini söyledi:

Yenişehir İlçesi'nde 11.09.2015 günü sabah saatlerinde ihtiyaç gidermek için lokantada bulunan Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Ekiplerinde görevli polislere yönelik silahlı saldırı düzenlenmiştir. Saldırı esnasında 3 Polis Memuru ile lokantada bulunan 3 vatandaşımız yaralanmış, yaralılardan Ş.S. isimli vatandaşımız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiştir.Hastaneye kaldırılan yaralı Polis Memurlarının ve vatandaşlarımızın tedavileri ise devam etmektedir.

Son Güncelleme: 07.01.2016 11:32
Anahtar Kelimeler:
DiyarbakırPkk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287