Diyarbakırlı şehit son yolculuğuna uğurlandı

Diyarbakır’da bölücü terör örgütü tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit olan 5 polisten Çermik nüfusuna kayıtlı Siraç Balpetek’in naaşı, gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Diyarbakır-Batman...

banner279
16 Ağustos 2016 Salı 16:17
Diyarbakırlı şehit son yolculuğuna uğurlandı

Diyarbakır’da bölücü terör örgütü tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit olan 5 polisten Çermik nüfusuna kayıtlı Siraç Balpetek’in naaşı, gözyaşları içerisinde toprağa verildi.
Diyarbakır-Batman karayolunda bulunan Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’ne dün öğle saatlerinde bölücü terör örgütü tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit olan Çermikli polis memuru Siraç Balpetek’in naaşı, Diyarbakır’da düzenlenen törenin ardından ilçeye getirildi. Balpetek için burada da cenaze töreni düzenlendi. Belediye binası önünde düzenlenen törene, Diyarbakır Müftüsü Burhan İşliyen, ilçe protokolü, şehidin babası Mehmet, annesi Fatma ve eşi Esma ile yakınları katıldı. Şehidin naaşı, burada cenaze namazı kılınmasının ardından konvoyla götürüldüğü Sinek Mahallesi’nde gözyaşları içerisinde toprağa verildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 16.08.2016 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287