Emniyet binası Türk bayrağına büründü

Van’ın Çatak Emniyet Amirliği binasının dış cephesi, Türk bayrağı şeklinde boyandı. Son günlerde artan terör saldırıları ve bombalı araçlarla ilgili Van merkez ve ilçelerinde güvenlik önlemleri arttırıldı. Çatak Adnan Menderes...

banner279
03 Eylül 2016 Cumartesi 19:16
Emniyet binası Türk bayrağına büründü

Van’ın Çatak Emniyet Amirliği binasının dış cephesi, Türk bayrağı şeklinde boyandı.
Son günlerde artan terör saldırıları ve bombalı araçlarla ilgili Van merkez ve ilçelerinde güvenlik önlemleri arttırıldı. Çatak Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan Çatak İlçe Emniyet Amirliği de önlemler arttırıldı. Geçtiğimiz yıl iki kez roket atar ve uzun namlulu silahlarla saldırıya maruz kalan İlçe Emniyet Amirliği binası önü saldırılara tedbir amaçlı beton bariyerlerle kapatıldı. Binanın tüm duvarları yıkılarak perde beton ile güçlendirilirken, binanın dış cephesine ise 19 metrelik dev Türk Bayrağı işlendi. Ayrıca binanın dört bir yanına konulan güvenlik kameralarıyla güvenlik en üst seviyeye çekildi. İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici binada inceleme yaparken, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kaydım’dan bilgiler aldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 03.09.2016 20:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287