Gaziantep’te terör saldırısının düzenlendiği düğün evi, cenaze evine döndü

Gaziantep’te terör saldırısının düzenlendiği düğün evi, cenaze evine döndü. Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesi’nde 91007 no’lu sokakta yapılan Nureddin ve Besna Akdoğan çiftinin düğünde gerçekleşen bombalı saldırıda...

banner279
21 Ağustos 2016 Pazar 12:17
Gaziantep’te terör saldırısının düzenlendiği düğün evi, cenaze evine döndü

Gaziantep’te terör saldırısının düzenlendiği düğün evi, cenaze evine döndü.
Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesi’nde 91007 no’lu sokakta yapılan Nureddin ve Besna Akdoğan çiftinin düğünde gerçekleşen bombalı saldırıda 50 kişi hayatını kaybetti, 94 kişi de yaralandı. Gece gerçekleştirilen saldırının izleri, gün ağarınca ortaya çıkarken, düğün evi ise cenaze evine döndü.
Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yüzlerce kişi, patlamanın meydana geldiği sokağa gelerek, düğün sahiplerine taziyede bulundu. Kimileri ise olay yerinde yakınları hakkında bilgi alırken, polisin bölgedeki güvenlik tedbirleri sürüyor. Sinir krizi geçiren vatandaşlara 112 sağlık ekipleri tarafından müdahale ediliyor. Polis megafonlarla ikinci bir patlama olasılığına karşı, alanda kalabalık bir şekilde bulunulmaması konusunda ikazlarda bulunuyor.
Polis, olay yeri ve çevresindeki tüm güvenlik kameralarını toplarken, saldırganları belirleme çalışmaları yürütüyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 21.08.2016 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287