Gaziantep’teki terör saldırısında acılı baba: Kürt, Türk, Laz hepimiz kardeşiz

Gaziantep’teki terör saldırısında kızı, kardeşi ve başka yakınlarını kaybeden Mehmet Özer, "Hepimiz insanız, Kürt, Türk, Laz hepimiz kardeşiz. Ben bu inançta bir insanım" dedi.Gaziantep’teki saldırıda 13 yaşındaki kardeşi Kerem...

banner279
22 Ağustos 2016 Pazartesi 15:00
Gaziantep’teki terör saldırısında acılı baba: Kürt, Türk, Laz hepimiz kardeşiz

Gaziantep’teki terör saldırısında kızı, kardeşi ve başka yakınlarını kaybeden Mehmet Özer, "Hepimiz insanız, Kürt, Türk, Laz hepimiz kardeşiz. Ben bu inançta bir insanım" dedi.
Gaziantep’teki saldırıda 13 yaşındaki kardeşi Kerem Özer ve 5 yaşındaki kızı Semanur Özer’i kaybeden Mehmet Özer, olayın baldızının kına gecesinde yaşandığını söyledi.
Patlama anında çocuklarını almaya gittiğini söyleyen Mehmet Özer, ’’Olay yerinin 2 sokak üstündeydim. Ailem olay yerindeydi. Ben de oraya gidiyordum. Çocuklarımı alıp eve gidecektim. Saat gece 10.30 sıralarıydı. Düğün yerine yaklaşmama 2 sokak kalmıştı patlama sesi duydum. Koşa koşa düğün yerine gittim. Ortalık kan revan içindeydi. O an hissettiklerimi anlatamıyorum. Cesetler parçalanmış bir şekilde üst üsteydi. Düğünde çocuklarım ve eşim vardı. Baldızımın düğünüydü zaten. Kızım ve kardeşim olay yerinde vefat etti. Kızım 5 yaşında, kardeşim ise 13 yaşındaydı. Hepimiz insanız, Kürt, Türk, Laz hepimiz kardeşiz, ben bu inançta bir insanım. Kardeşim gitmiş, komşumun ailesinden 4 tanesi vefat etmiş hangi birine üzüleyim. Hepsi benim milletim hepsi benim akrabam. Söyleyecek söz bulamıyorum nasıl izah edilir ki. Benim amcamın oğlu ölmüş, teyzemin oğlu ölmüş, bir komşumun 4 tane çocuğu ölmüş hangisine üzüleyim. Sadece benim aileme değil Allah hepsine rahmet etsin’’ diye konuştu.
(İHA)

Son Güncelleme: 22.08.2016 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287