Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanları Diyarbakır’da

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanları bir dizi inceleme ve ziyarette bulunmak üzere Diyarbakır’a geldi. Askeri birliklerde incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı...

banner279
13 Ağustos 2016 Cumartesi 15:40
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanları Diyarbakır’da

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanları bir dizi inceleme ve ziyarette bulunmak üzere Diyarbakır’a geldi.
Askeri birliklerde incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler Diyarbakır Valiliği’ni ziyaret etti. Genelkurmay Başkanı Akar ve beraberindeki Kuvvet Komutanlarına; 2. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Metin Temel, 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Musa Çitil eşlik etti. Genelkurmay Başkanı Akar ve beraberindekiler Vali Aksoy tarafından karşılandı. Valilik şeref defterinin imzalanmasının ardından, valilik makamına geçildi. Vali Aksoy tarafından, Genelkurmay Başkanı Akar ve beraberindeki kuvvet komutanlarına Diyarbakır’da son günlerdeki gelişmeler konusunda bilgi verildi. Genelkurmay Başkanı Akar ve beraberindeki kuvvet komutanlarının ziyareti valilik önünde toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
(İHA)

Son Güncelleme: 13.08.2016 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280