Giresun'da ‘F’ seri numaralı bir dolarlara karşı ‘E ve B’ seri numaralı bir dolarlar

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde lokanta işleten Hüseyin Hamurcu, FETÖ’nün örgüt üyelerine dağıttığı ve ‘F’ harfiyle başlayan şifreli 1 dolarlarına karşı Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın isimlerinde bulunan harfleri taşıyan bir...

banner279
28 Ağustos 2016 Pazar 10:12
Giresun'da ‘F’ seri numaralı bir dolarlara karşı ‘E ve B’ seri numaralı bir dolarlar

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde lokanta işleten Hüseyin Hamurcu, FETÖ’nün örgüt üyelerine dağıttığı ve ‘F’ harfiyle başlayan şifreli 1 dolarlarına karşı Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın isimlerinde bulunan harfleri taşıyan bir dolarları 15 Temmuz’da şehit ve gazi olanlar için toplanan yardım kutusuna attı.
İş yeri sahibi Hamurcu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘E’, Başbakan Binali Yıldırım’ın ise ‘B’ harfini taşıyan bir dolarları yardım kutusuna atarak hükümetin ve demokrasinin böyle küçük oyunlarla asla yıkılamayacağı mesajı vermek istediğini söyledi.
İş yerlerine uzun zaman önce bırakılan ve kimsenin almaya gelmediği yardım kutusunu 15 Temmuz darbe girişiminde şehit ve gazi olanlara yardım toplamak için kullandıklarını belirten Hamurcu, "İş yerimizde boş olan kutuyu değerlendirirken FETÖ kapsamında kullanılan ‘F’ seri numaralı bir dolarların yerine Cumhurbaşkanımızın isminde bulunan ‘E’ sembolü olan dolarları ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın isminde bulunan ‘B’ seri numaralı dolarları bu kutuya attık. Vatandaşlardan da büyük destek gördük biz de elimizden geldiği kadar yardımımızı yaptık" dedi.
Birçok iş yerinde de yardım kutularına dolar atıldığı ilçenin bir diğer özelliği ise nüfusunun 4’de 3’ü ABD’de yaşıyor olması.

Son Güncelleme: 28.08.2016 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287