Göz yaşları şehit polis memuru için sel oldu

Van’da görevi başında teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit düşen Polis Memuru Ömer Faruk Bol, Balıkesir’de binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreni ile son yolcuğuna uğurlandı.Van’dan şehadet haberi gelen Balıkesirli Polis...

banner279
09 Ağustos 2016 Salı 19:20
Göz yaşları şehit polis memuru için sel oldu

Van’da görevi başında teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit düşen Polis Memuru Ömer Faruk Bol, Balıkesir’de binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreni ile son yolcuğuna uğurlandı.
Van’dan şehadet haberi gelen Balıkesirli Polis Memuru Ömer Faruk Bol, Zağnos Paşa Cami’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede baba Mevlüt Bol ile anne Emine Bol metanetini korumak için büyük çaba sarf etti. Cenazeye Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Taner Büyükgöz, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılırken, şehidin kız kardeşi İrem ve erkek kardeşi İbrahim Emre başsağlığı temennilerini kabul etti.
Şehidin cenazesi tarihi Zağnos Paşa Cami’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Başçeşme Mezarlığı’na defnedildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 10.08.2016 03:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287