Hakkari Valisi ve Van Jandarma Komutanı Hakkari Sokaklarında

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, beraberindeki Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin ve bazı komutanlarla halkla bir araya gelerek sohbet etti.Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, Hakkari Valisi Cüneyit...

banner279
12 Ağustos 2016 Cuma 23:07
Hakkari Valisi ve Van Jandarma Komutanı Hakkari Sokaklarında

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, beraberindeki Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin ve bazı komutanlarla halkla bir araya gelerek sohbet etti.
Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Daha sonra Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Korgeneral Arif Çetin, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, İl Jandarma Komutanı Albay Ferdi Korkmaz ve Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, çarşı esnafını ziyaret ederek vatandaşla bir süre sohbet etti.
Daha sonra bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Vali Toprak ve beraberindekiler, halkla birlikte çay içtiler. Vali Toprak, Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin’i vatandaşlarla tanıştırarak 15 Temmuz gecesi yaptığı kahramanlıkları anlatması vatandaşlardan büyük alkış aldı.
Vatandaşlar ise Vali Toprak ile birlikte demokrasi nöbetini en iyi şekilde tutuklarını ifade ederek, Korgeneral Arif Çetin’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek Hakkari’nin il olarak kalması ricasında bulundu.
Vali Toprak ise kendilerinin Hakkari’nin ilçe olmasından yana olmadıklarını belirterek, “Fakat devlet büyüklerimiz bir karar almış ise saygı duymak zorundayız. Ama bize de danışıldığı takdirde taleplerimizi kendilerine ileteceğiz” dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 13.08.2016 00:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287