Hava Kuvvetleri Komutanı F-16’yı kendi kullandı

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, kendi kullandığı F-16 savaş uçağıyla geldiği Eskişehir’de Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti. Orgeneral Ünal, kendi kullandığı F-16 savaş uçağıyla 1. Ana Jet Üssü’ne iniş...

banner279
01 Eylül 2016 Perşembe 13:11
Hava Kuvvetleri Komutanı F-16’yı kendi kullandı

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, kendi kullandığı F-16 savaş uçağıyla geldiği Eskişehir’de Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti.
Orgeneral Ünal, kendi kullandığı F-16 savaş uçağıyla 1. Ana Jet Üssü’ne iniş yaptı. Buradan resmi plakalı makam otosuyla Eskişehir Valiliği’ne gelen Orgeneral Ünal, Vali Azmi Çelik’i ziyaret etti. Burada ilk olarak konuşan Vali Çelik, ziyaretinden ötürü Ünal’a teşekkür etti.
Orgeneral Ünal ise, Eskişehir’in havacıların evi olduğuna dikkat çekti. Ünal, “Evimi ziyarete, özlem gidermeye geldim. Hava Kuvvetleri’nin tarihinde Eskişehir’in her zaman, her olayda önemli bir yeri olmuştur. O nedenle burayı ziyareti bir görev biliyorum, ziyaretimi yapıyorum. Sağ olsun sayın valim kabul ettiler. Bugün böyle günü birlik bir program için buradayım” dedi.
Konuşmaların ardından Vali Çelik ve Orgeneral Ünal, birbirlerine hediye takdiminde bulundu.
(İHA)

Son Güncelleme: 01.09.2016 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287