istanbul da Demokrasi ve Şehitler Mitingi nedeniyle bazı yolar trafiğe kapatılacak

İstanbul Yenikapı’da yarın saat 17.00’de gerçekleştirilecek “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” nedeniyle bazı yolar trafiğe kapatılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Yenikapı Miting Alanında yarın saat 17.00’de gerçekleştirilecek...

banner279
06 Ağustos 2016 Cumartesi 12:09
istanbul da Demokrasi ve Şehitler Mitingi nedeniyle bazı yolar trafiğe kapatılacak
İstanbul Yenikapı’da yarın saat 17.00’de gerçekleştirilecek “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” nedeniyle bazı yolar trafiğe kapatılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Yenikapı Miting Alanında yarın saat 17.00’de gerçekleştirilecek “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” nedeniyle kapatılacak yolları açıkladı. Emniyetten yapılan açıklamaya göre, yarın saat saat 07.00’den itibaren miting bitene kadar kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar ise şöyle:

TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR:
Sahil Kennedy Caddesi Taşhanlar Varyant ile Kumkapı Audi önü (Sirkeci istikameti), Namık Kemal Caddesi, Mustafa Kemal Paşa Caddesi, 10. Yıl Caddesinden Sahil Güneye Dönüşler, Atatürk Bulvarı Pertevniyal Lisesinden Yenikapı istikameti, Org. Nafiz Gürman Caddesinden sahile katılım.

ALTERNATİF YOLLAR:
D-100 Kuzey Güney Yol, Hal Yolu Kuzey - Güney Yol, Havuzlu Kavşak - Atatürk Havalimanı Caddesi - Basın Ekspres Yolu, Ataköy Sahil - Adnan Kahveci Bulvarı, Ataköy Sahil Strazburg Caddesi - Ataköy Bulvarı, Bakırköy Taşhanlar Köprü -Ekrem Kurt Bulvarı, Vatan Caddesi, Millet Caddesi.
(İHA)

Son Güncelleme: 15.09.2016 18:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287