İstanbul'da FETÖ Operasyonu !

İstanbul'da FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik yeni bir operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında 343'ü asker 360 kişi hakkında gözaltı ve yakalama kararı verildi.

banner279
29 Kasım 2017 Çarşamba 09:36
İstanbul'da FETÖ Operasyonu !

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Fetullahçı Terör  Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik soruşturma  kapsamında aralarında muvazzafların da bulunduğu 333'ü asker, 27'si sözde mahrem  imam olmak üzere 360 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca,  FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik soruşturma devam ediyor. Bu kapsamda elde edilen yeni deliller doğrultusunda 333'ü asker, 27'si  sözde mahrem imam 360 şüpheli hakkında gözaltı, arama ve el koyma kararı verildi. Gözaltı kararı verilen askerlerden 216'sının muvazzaf olduğu  öğrenildi. Operasyon başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, şüphelileri  yakalama işlemleri devam ediyor.

Kaynak ; Milliyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287